Seurakuntamme nimikkolähetit

Lähetystyötä tehdään monin eri tavoin. Lähetystyö on seurakuntatyötä, opetustyötä, terveydenhoitoa, ihmisten kouluttamista ja muuta ihmisten elinolosuhteiden parantamiseen tähtäävää toimintaa. Lähetit toimivat lähetyskentillä kukin omassa ammatissaan, palvellen omalla ammattitaidollaan ja osaamisellaan lähimmäistä ja Jumalaa. Evankeliumi menee eteenpäin ihmiseltä ihmiselle sanoin ja teoin.

Lähetys- ja kansainvälisyyskasvatus

Lähetyskasvatuksen toimintamuotoja ovat mm. lähettien vierailut, lähetysnäyttelyt, konsertit, myyjäiset sekä työntekijöiden vierailut erilaissa ryhmissä. Lähetyskasvatustyötä tehdään yhteistyössä seurakuntamme muiden työalojen, eri ikäryhmien sekä lähetysjärjestöjen kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä lähetyssihteeriin, jos tarvitset ryhmääsi terveisiä maailmalta tai haluat toteuttaa lähetys- ja kansainvälisyyskasvatusta!

Nimikkolähetit

Muuramen seurakunnalla on kolme nimikkolähettiä, joiden toimintaa tuemme taloudellisesti, rukouksin sekä pitämällä heihin yhteyttä.

Marja Alastalo, Botswana (SLS)

Marja toimii Francistownin seurakunnassa tehtävinään seurakuntatyö, kummilapsityö ja lasten lukutaito-opetuksen ohjaus ja seuranta.


Kerttu Huttunen, Etiopia (SKL)

Kerttu on lähtenyt ensimmäiselle työkaudelle Etiopiaan vuoden 2015 alkupuolella. Työ koostuu neljästä kummilapsiprojektista (Agaro, Bonga, Limu ja Sokoru), jotka sijaitsevat Jimma nimisen kaupungin ympärillä.

Mukaan toimintaan

Lähetyspiiri joka toinen tiistai klo 13-15 pappilassa (os. Jaakkolantie 2)
Tule kuuntelemaan ajankohtaista lähetysasiaa maailmalta ja nimikkoläheteiltämme!

 

Ystävyysseurakunnat Virossa

Muuramen seurakunnalla on kaksi ystävyysseurakuntaa, molemmat Viron kirkosta: Martnan ja Ridalan seurakunnat.

Ridala on pieni, noin 400 jäsenen seurakunta Länsi-Virossa, lähellä Haapsalua. Pienen seurakunnan toiminta koostuu joka toinen sunnuntai pidettävistä jumalanpalveluksista ja lasten pyhäkouluista.

Lähetystyön yhteyshenkilöt Muuramen seurakunnassa

Anna Sainpalo Lapsityönohjaaj-lähetyssihteeri 050 5943228 anna.sainpalo@evl.fi
Tykkää....

Lähetystyön tulevia tapahtumia